Bejelentés


Gönyűi Polgárőr Egyesület Együtt, mindenkiért!


-> Ingyenes angol tanfolyam <-


Hírek
Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Fórum

Helyszín: Faluház Időpont: 2014. április 25. péntek 16:00 Előadást tarja a Győri Rendőrkapitányság előadója Nyílt fórum, mindenkit szeretettel várunk!

Itt a tél! Figyeljünk jobban az egyedül élő idősekre!

Itt a tél, a fagy!! Próbáljunk meg jobban odafigyelni a közvetlen szomszédainkra is, és a saját lakásunkra is. Ne adjunk esélyt a betörőknek: zárjuk a kiskaput, nagykaput, garázst, tárolókat. Ha az utcán, árokba mozdulatlan, fekvő embert látunk, próbáljuk meg felkelteni, nehogy megfagyjon, ha szükséges, hívjuk a mentőket, mert ilyen hidegbe gyorsan kihűl a testük. Ha idős ember házánál látjuk, hogy több napja nem vitte be az újságot, nincs eltakarítva a hó, esetleg nem füstöl a kémény, az mindig legyen gyanús!!! Próbáljunk meg bemenni és megnézni nincs-e baj, vagy értesítsük az Önkormányzatot, vagy akár a polgárőrséget!!! Egy hívás akár életet is menthet.

Fontos felhívás gönyűi lakosok számára!!!!!

Várja minden korosztály jelentkezését az egyesületünk! A környező falvakba, kisvárosokba rengeteg polgárőr van, köztük sok fiatal, lányok, fiúk egyaránt. Nézzetek körül az interneten a polgárőrségekről általában, és itt a weblapunkon is. Kérdezzetek bátran! Ha pedig kedvet kaptatok, akkor töltsétek ki a belépési nyilatkozatot.

tovább >>


Szolgálati telefonszámunk: 20/48-55-776, 20/41-04-830

Szolgálati telefonszámunk: 20/410-4830, elnök: 20/48-55-776, Mentők: 104 Rendőrség: 105 Tűzoltók: 107 Segélykérő: 112

Kerékpárosoknak!!!

"A kerékpárosokra vonatkozó fontosabb KRESZ-szabályok (2010.március)" című anyagot érdemes elolvasni, mely a dokumentumok fül alatt található! (a "tovább" gombbal innét odaugorhatsz)

tovább >>


Statisztika 2009-ből

A polgárőrök országszerte 2009-ben 8,8 millió szolgálati órát teljesítettek. A korábbi évekhez képest ez csaknem 30%-os többletet jelent. Ha egy szolgálati órát 2000 forinttal számolunk, akkor a polgárőrök közel 18 milliárd forint értékű szolgálatot adtak ajándékba a településeknek, városoknak, végső soron az országnak. Ez körülbelül 7000 rendőr évi fizetésének felelne meg. Az OPSZ adatai szerint, polgárőrök 2000 esetben fogták el báncselekmény elkövetőjét, 3000 esetben érték tetten a jogsértőket, 50.000-szer adtak jelzést a hatóságoknak. Közel 9000 esetben nyújtottak segítséget bajba jutott személyeknek, és 700 alkalommal vettek részt eltűnt személyek felkutatásában, általában sikerrel. forrás: POLGÁRŐR MAGAZIN 2010. ápr.-jún.
 

Üdvözöljük honlapunkon!

A Gönyűi Polgárőr Egyesület tagja az Országos Polgárőr Szövetségnek (OPSZ)

Jelenleg 36 fő a taglétszámunk, mely folyamatosan bővül, köztük kétkezi alkalmazott, cégvezető, nyugdíjas. Tagjaink érvényes OPSZ igazolvánnyal és egyenruhával is rendelkeznek.

Minden tagunk aktívan vállal szolgálatot, így  szinte a hét minden napjára tudunk szolgálatot szervezni, gépjárművel, kerékpárral és gyalogosan is. Továbbra is várunk minden érdeklődőt ebbe a szuper csapatba, fiatalt és időset, nőket és férfiakat egyaránt.

A Btk. 459.§ (1) 12.c) pontja értelmében a polgárőr közfeladatot ellátó személy, fokozott jogi védelmet élvez!

A fejléc panoráma képét fotózta és szerkesztette: Ityen (Köszönjük!)

Adószámunk: 18980505-1-18

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!